Susitelkę Priimti

Esant tokiai neramiai situacijai, norisi ir šiek tiek pasidžiaugti – gebėjimu dalintis, vienytis ir įsitraukti į artimo meilės darbus. Šiandien Kauno arkivyskupijos Carite pradėjome ruošti humanitarinius paketus nuo karo bėgančioms šeimoms, kad tai bent šiek tiek palengvintų jų būtį. Šiose dienose daug nestabilumo, pokyčio ir įvairios dinamikos, todėl viską reikia daryti itin greitai ir organizuotai.

Džiaugiamės, kad iš Caritas rezervinio sąrašo iškart pavyko prisikviesti 4 savanores, kurios atvira širdimi pasiruošusios padėti ir kaip sakė, daryti viską, ko tik prireiks. Maloniai nustebino Kauno mieste, Jonavos g. esančios Maximos personalas, kuris nedvejodamas prisidėjo prie prekių surinkimo, patarė, palengvino procesą atidarydamas specialiai kasas, prie pagalbos prisijungė ir pati vadovė. Jaučiame, kad mus visus vienija noras padėti ir jungtis į bendrą veiklą vardan žmonių, kurie šiuo metu kenčia.

Pakavimas vyko sparčiai, nes prisijungė visi galintys prisidėti Caritas kolegos, o prireikus nuvežti supakuotus humanitarinius paketus, iškart atsirado savanoris, kurio mašina prisipildė beveik sklidinai.

Tad dėkojame visiems, kurie iš tiesų išgirdo kvietimą išlikti ramiems, susitelkusiems ir gerai dirbti savo darbą. Ačiū už palaikymą, norą prisidėti, mus – kaip gailestingumo darbus atliekančią organizaciją, tai labai stiprina ir palaiko, nes jaučiame, kad turime užnugarį neabejingų žmonių ir esame pasirengę priimti atvykstančius žmones.