„Gerumas mus vienija“ Caritas renginys Šilainių parapijoje

Gruodžio 27 d. Šv. Dvasios parapijos Caritas jau tradicija tapusią, kartu švęsti Šv. Kalėdas su parapijoje sunkiau gyvenančiais  bendruomenės nariais.

Å ventiškai išpuoštuose parapijos namuose, žaibiškai prisipildė vaikų klegesio ir laukimo šventės pradžios. Visus atvykusius pasitiko šmaikštus klounas, kuris ragino šypsotis, daug ploti, džiaugtis šventine nuotaika.

Ne pirmą kartą šventėje dalyvaujantys su savo mažaisiais, linksmai nusiteikė – visus metus laukė šio gražaus renginio ir gausių dovanų.

Programos pradžią pradėjo šaunus šou lauke „Ugnies valdovai“. Po įspūdingo pasirodymo šventė tęsėsi parapijos namuose.

Sveikinimo žodį tarė Šilainių parapijos Caritas vedėja – Danutė Matulaitienė, dėkojo visiems rėmėjams, savo karitietėms, visiems susirinkusiems, prasmingai išgyventi Dievo gimimo šventę, degti visus metus gerumo dvasia, visada jaustis šios parapijos nariais. Nuoširdų ačiū tarė parapijos klebonui kun. Žydrūnui Paulauskui už palaikomas karitatyvinias iniciatyvas.

Koncertavo: Ugnies valdovų baleto mokyklos 1klasės vaikai, Prano Mašioto  mokyklos šokių kolektyvas, grojo Greta ir Sandra – akordeonai, linksmai visus nuteikė klouno žaidimas vaikams- kino filmo melodijos, ateitininkų spektaklis, Raimondo Å ilansko – anekdotai, dainavo Rolandas Petrikas, Mindaugas Mickevičius – Mino ir lauktas Kalėdų senelis. Viso renginio metu niekas negailėjo plojimų, raginami kartu dainavo, linksmai leido laiką.

Pasibaigus renginiui visi esantys maži ir dideli sulaukė dovanų. Å ioje šventėje visiems buvo gera pabūti drauge, pasidžiaugti vienas kito artumu, pajusti kaip esame vienas kitam reikalingi, ne tik per šventes.

Ačiū visiems už gerumo pamoką dalintis kartu su visais, o ypatingai Šilainių parapijos Caritas vedėjai ir visiems savanoriams.

 

 

Kauno I dekanato Caritas informacija

 


Kauno I dekanato Caritas informacija